Чиликов след обвиненията: Да не съм малоумен да предлагам на Левски играчи за по 10 милиона


Чиликов след обвиненията: Да не съм малоумен да предлагам на Левски играчи за по 10 милиона

1475 0

Главният скаут на Левски - Георги Чиликов коментира в интервю за "Меридиан мач" верни ли са слуховете, че е предложил на старши треньора - Николай Митов футболисти на стойност близо 10 милиона. Преди седмица наставникът на "сините" прие с насмешка списъка на Чиликов и дори обяви, че и той бил харесал няколко играчи на Реал (Мадрид) и Байерн (Мюнхен), но на "Герена" не можели да си позволят всеки талант, който привлече вниманието им.

"Футболистите от Бразилия, които са в списъка, който дадох на ръководството и страши треньора, са само млади и перспективни. Набелязах такива играчи, за които съм убеден, че имат качеството. Всичко останало е въпрос на преговори. А колко са стрували, това е коментирано с когото трябва - от страши треньора до президента. Категорично заявявам, че в списъка ми няма футболисти с такива параметри.

Намирам само играчи, които отговарят на изискванията на ръководството. Не съм малоумник. Знам какво търся. Спекулации много. Всеки се упражнява, а никой не си е мръднал задника - не до Бразилия, а до Македония да отиде през годините. Пак казвам, аз съм отговорен човек, не обичам спекулации. Всичко е сложено на масата, а дали някой от бразилците ще се вземе или няма, това го решава ръководството", категоричен е Чиликов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички