Чаканият в Левски е обвиняван, че е подменил името и възрастта си!


Чаканият в Левски е обвиняван, че е подменил името и възрастта си!
Снимка: Getty Images/Guliver

3602 0

Два сериозни скандала съпътстват кариерата на желания в Левски нападател Ласина Траоре. Единият избухва, когато котдивоарецът е играч на испанския Спортинг (Хихон), а другият - докато е под наем във френския Амиен, което е тази година.

Първо, през март тази година полицията в Хихон влиза в дома на играча, след като е била повикана от гаджето му. Младата жена твърдяла, че Траоре я е изгонил от общия им дом, след като са имали конфликт. Футболистът признава вината си, а половинката му отказва да заведе дело срещу него, което го спасява от арест. Не става ясно дали е имало юмруци в тази свада, или потърпевшата просто е била уязвена от караницата.

Месец по-късно нападателят е обвинен във фалшифициране на документи от президента на Етоал от Кот Д'Ивоар. Според мъжа, който се казва Ибрахим Коне, Траоре си е сменил името, след като е играл за неговия отбор, за да не получи Етоал процент от трансфера му в Стад Абиджан. Футболистът е играл в Етоал под името Траоре Менене и след това се е прекръстил на Ласина Траоре, като е подправил и годината си на раждане. Бившият нападател на Евертън и Монако, по думите на Коне, е роден през 1988 г., а не през 1990 г., както се представя.

Етоал е загубил около 1,7 млн. евро заради машинацията на котдивоареца, твърди "RMC Sport".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички