ЧФР Клуж извади сериозен коз в битката с Левски за Котан


ЧФР Клуж извади сериозен коз в битката с Левски за Котан
Снимка: Getty Images/Guliver

1018 0

Левски не е единственият клуб, който проявява интерес към испанския халф Тоньо Котан. Румънският Клуж ще направи сериозна конкуренция на "сините" за 23-годишния играч на Валядолид. В момента тимът от северната ни съседка е лидер в класирането.

В Испания са убедени, че Котан ще напусне отбора на Роналдо-Феномена през зимата. В румънските медии съобщават, че Клуж вече е влязъл в контакт с играча и се надяват иберийската връзка в тима да убеди испанеца да приеме офертата на клуба. Това ще стане чрез разговор с португалския треньор Антонио Консесао. Той желае да разполага с по-голям набор от играчи през пролетта, за да атакува шампионската титла.

ЛЕВСКИ ИЗПУСНАЛ ВРАТАРЯ НА ИСЛАНДИЯ, ЩЕ ПРОБВА ПАК ПРЕЗ ЗИМАТА

Голяма помощ Клуж очаква и от вратаря Хесус Фернандес и нападателя на тима Урко Вера. Ако "сините" се преборят с Клуж и успеят да привлекат Котан, то по всяка вероятност ще се разделят с един измежду Богдан Вашчук и Филипе Нашименто. Естонецът е под наем в Левски от латвийския Рига, а португалецът в момента не влиза в сметките на Славиша Стоянович и често се включва от резервната скамейка.

Междувременно бившият вратар на Левски Йордан Господинов разкри причината за вратарската криза в отбора. Вижте каква е тя в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички