Буш: Идвам да помогна на Левски, за да се върне на мястото, на което трябва да е


Буш: Идвам да помогна на Левски, за да се върне на мястото, на което трябва да е

2318 0

Нападателят Серджиу Буш официално бе представен като ново попълнение на Левски. "Сините" обявиха днес трансфера, въпреки че румънските медии го обявиха за сигурен още преди няколко седмици. 

Румънецът подписа договор за три години със "сините". 24-годишният Буш парафира своя контракт в офисите на клуба на улица "Тодорини кукли" 47.

"Щастлив съм, чувствам се много уверен. Идвам да помогна на Левски, за да се върне на мястото, на което трябва да е и винаги е бил. Чувствам се отлично, имах две седмици почивка, моите съотборници имаха само една, но се чувствам отлично. Няколко дни здрава работа и мисля, че всичко ще е наред", бяха първите думи на Буш пред клубната телевизия.  

"Наблюдавам българския шампионат, винаги ми е било интересно да следя какво се случва в България и гледах мачове, докато бях в Румъния. Има много нови попълнения, надявам се да се представим доста по-добре от предходния сезон".

Относно жрения за Лига Европа, който е на 19 юни : "Мисля, че ще е някой по-скромен отбор и ще продължим напред, сигурен съм. Във втория кръг да се надяваме, че ще имаме малко късмет и ще продължим напред".

"Знам, че някои от тях са ядосани, но силно се надявам да не ги разочаровам и да спечеля с играта си тяхното уважение", обърна се Буш към феновете

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички