Булката днес бе в синьо, а Ивайло Стоянов - перфектен


Булката днес бе в синьо, а Ивайло Стоянов - перфектен
Снимка: Иван Йочев

17885 1

Феновете на Левски нападнаха грозно съдията Ивайло Стоянов дни преди дербито с ЦСКА. Мотивът им бе прогнозирано приятелство на рефера с треньора на "червените" Стойчо Младенов. Доказателството - Стойчо често хвалел Сватбата след мачове, които свири на ЦСКА.

Е как няма да го хвали Младенов?! Днес Ивайло Стоянов за пореден път бе перфектен. Поздравления за него още за първото му голямо решение - да позволи мача да се играе. Напоследък е тенденция спортовете да са лишавани от голяма част от екзотиката им. Каквито са футболните мачове в сняг, каквато е например гонката във Формула 1 при дъжд. Навлизането на много интереси превърнаха големите спортове в бутикови представления и това убива истинските емоции. Е, днес Стоянов не позволи това и заслужава да му се стисне ръката. Защото какво е ЦСКА - Левски, ако не мъжка битка. Каквато реферът днес позволи и вкара още един култов сблъсък в историята на дербито.

По време на мача Стоянов показа рефериране от много висока класа. Въпреки немалкото рискови фактори. Времето, агресивната публика на Левски и т.н. Той рано пресече опитите на играчите за грубости, отсъди еднакво при спорни ситуации за дузпи пред двете врати, с което осигури всичко да се реши на терена и нервите да не вземат връх. Стоянов нямаше нито едно грешно отсъждане и заслужава да стане лицето на българското съдийство, заедно с Георги Йорданов. Накрая не се паникьоса и при нахлуването на феновете на Левски. Едно евентуално прекратяване на мача щеше още повече да надъха сектор Б да продължи изстъплението си. А когато не им се обърна внимание, те кротко се прибраха в сектора.

От сектор Б вече бяха приготвили и новия прякор на съдията - Булката. Само че единствената булка днес бе техният тим. Затова е добре да спрат да търсят проблемите другаде. Когато те са толкова много в техния клуб. А колкото и да ги търсят, то със сигурност няма да ги намерят у Ивайло Стоянов.

ВИЖ ТУК ВЕЧНОТО ДЕРБИ В СНИМКИ:

ОПИЯНЕНИЕТО НА ЕДИН ОТБОР: ЦСКА ЛИКУВА СЛЕД 3:0 НАД ЛЕВСКИ

СТОЙЧО С ШЕСТИЦАТА - НОВА ПОДИГРАВКА С ЛЕВСКИ

ОТБОР И ФЕНОВЕ НА ЦСКА ЗАЕДНО В РАДОСТТА СЛЕД БОЯ ПО ЛЕВСКИ

СЕКТОР "Г" СЕ РАЗДАДЕ ВЪВ "ВЕЧНОТО ДЕРБИ" И ПОЛУЧИ 3:0

АГИТКАТА НА ЦСКА ДРАЗНИ ЛЕВСКАРИТЕ С ПЛАКАТИ

ГОРИ, ГОРИ СИНЬО ШАЛЧЕ...

НА ЛЕВСКАРИТЕ САМО ЕДНА ХОРЕОГРАФИЯ ИМ ОСТАНА...

ТРОЙНА РАДОСТ ЗА ЦСКА: СИЛВА, БУШ, ГАЛЧЕВ И ЛЕВСКИ ПАК Е НА КОЛЕНЕ

В ДЕСЕТКАТА! СНЕЖНА ТОПКА НОКАУТИРА СТОЙЧО

"СИНЬОТО" УНИЖЕНИЕ СТАНА ТРАДИЦИЯ ВЪВ "ВЕЧНОТО ДЕРБИ"

СИЛВА И БУШ ЗАЯВИХА ШЕСТИ ПОРЕДЕН "СИН" СРАМ В ДЕРБИТО

ВСИЧКИ ГАЛЕРИИ НА SPORTLINE.BG ВИЖ ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички