Божинов писал на "син" началник: Връщам се в Левски


Божинов писал на "син" началник: Връщам се в Левски

4870 0

Нападателят Валери Божинов е пожелал да се върне в Левски, твърди вестник "Меридиан Мач". Таранът, който игра със синята фланелка през 2014 година, в момента е собственост на китайския втородивизионен Мейджоу Хака.

Той е изпратил наскоро SMS до един от големите началници на "Герена", в който е обявил, че ще се върне при първа възможност в Левски. "Сините" шефове са "за" завръщането на Валери Божинов в отбора и се надяват това да стане още в началото на новия сезон.

Припомняме, че при първия си престой нападателят се беше съгласил да взима миинимална заплата на "Герена". Очаква се да бъде така и при негово евентуално завръщане в Левски.

Той в момента взима огромни пари в Китай, но по всичко личи, че не му се играе там. Божинов не крие, че има много приятели на "Герена", а това е и основната причина за желанието му да облече отново синята фланелка. Нападателят дори пее песни за приятелите си в Левски.

Бившият национал е един от любимците на феновете. В агитката винаги ще помнят, че Валери плати цялата хореография на агитката за финала за купата с Черно море, а вече не беше в клуба, пише изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички