Божинов към феновете: Извинявайте, знам, че сме ви огромни длъжници


Божинов към феновете: Извинявайте, знам, че сме ви огромни длъжници
Снимка: БГНЕС

3386 0

Нападателят на Левски Валери Божинов се извини на феновете, отишли да подкрепят тима във вчерашното дерби с ЦСКА. Той се показа като голям мотиватор, призовавайки привържениците да подкрепят тима в последния мач за сезона, въпреки загубата с 0:2 от снощи.

Ето какво написа Божинов в Instagram. Публикуваме го без редакторска намеса:

Левскари, поднасям своите извинение за загубата от ЦСКА - София. Не успяхме да ви зарадваме и не бяхме на вашето ниво. Вие бяхте страхотни по време на мача, а след него показахте за пореден път, че Синята общност е ненадминати. Публиката на Левски обича великия клуб и не е зад него само, когато побеждава.

Знам, че последните сезони са тежки, знам че всички сме ви огромни длъжници! Вярвам, че другата седмица ще бъдете отново с нас, защото Левски е длъжен да играе в Европа.

Елате и подкрепете отбора. Младите момчета имат нужда от вас. Без вас и свещената синя фланелка сме нищо. Футболният Левски е легенда, която създадохте вие и тези преди вас, които гордо носеха сините шалчега. Благодаря ви! Един ден в Левски, цял живот от Левски! А каква се очаква да бъде съдбата на Божинов при новия треньор Петър Хубчев вижте в този материал

Вижте тази публикация в Instagram.

Левскари, поднасям своите извинение за загубата от ЦСКА - София. Не успяхме да ви зарадваме и не бяхме на вашето ниво. Вие бяхте страхотни по време на мача, а след него показахте за пореден път, че Синята общност е ненадминати. Публиката на Левски обича великия клуб и не е зад него само, когато побеждава. Знам, че последните сезони са тежки, знам че всички сме ви огромни длъжници! Вярвам, че другата седмица ще бъдете отново с нас, защото Левски е длъжен да играе в Европа. Елате и подкрепете отбора. Младите момчета имат нужда от вас. Без вас и свещената синя фланелка сме нищо. Футболният Левски е легенда, която създадохте вие и тези преди вас, които гордо носеха сините шалчега. Благодаря ви! Един ден в Левски, цял живот от Левски! @pfclevskiofficial 💙💙💙

Публикация, споделена от Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички