Боримиров разкри кога са били най-трудните му моменти като директор на ДЮШ


Боримиров разкри кога са били най-трудните му моменти като директор на ДЮШ
Снимка: БГНЕС

1451 0

Даниел Боримиров коментира колко голям е отговорността да ръководи ДЮШ на Левски, както и за условията, с които се сблъсква всеки един на тренировъчните игрища на "Герена. По-рано той бе освободен от длъжността си - директор на ДЮШ.

"Мисля, че базата, с която ние разполагаме, ако я съпоставим с тези на Лудогорец и Ботев, то ние сме като „джудже”. Ако Левски има тези възможности, щяхме да изглеждаме много по-мащабно. Дано това да стане и да си върнем мястото, където трябва да бъдем”, заяви Боримиров.

„Левски няма да спра да го следя, без значение, че са ме отстранили. Клубът ми е дал много и ме е направил това, което съм. Винаги ще го обичам. Формулата на успеха ми бе такава, че съумях да направя изключителен колектив от треньорите, които повярвахме и всеки идваше зареден на работа. Всеки искаше да постига знания и да вървим нагоре – това са неща, които трудно се постигат, но когато се намират начини и средства, то успяваш. Ние вярвахме и успяхме”.

"Единственото ме боли, че ще се разделя с наставниците, тъй като срещнах прекрасни хора. Всички обичат Левски и дават мило и драго да развиват децата на клуба, за да се постигат добри резултати. Имаше момент, в които в отбора нямаше пари и на мен ми бе трудно да накарам треньорите да идват на работа с мисълта как да тренират играчите, да се раздават. Заплатите не бяха големи – между 800 и 1000 лева. Особено зимните месеци, когато разходите са по-високи, то тогава е най-трудно. Нестор Юруков е човекът, който знаеше какво съм правил през това време, за да накарам треньорите да се чувстват добре и да вършат работата си. Когато се разделих с тях в понеделник, това са ми най-тежките моменти”, завърши Даниел Боримиров.

А как бившият играч на "сините" коментира отношенията си с Павел Колев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички