Боримиров: Не ми изтъкнаха причини за уволнението, мисля, че бях успешен


Боримиров: Не ми изтъкнаха причини за уволнението, мисля, че бях успешен
Снимка: БГНЕС

1590 0

Бившият вече директор на ДЮШ на Левски Даниел Боримиров призна, че не е получил обяснение за решението на клуба да се раздели с него. "Синята" легенда дори заяви, че директорът Павел Колев му е изказал благодарности за добре свършената работа в школата.

"Не, не са ни изтъкнати никакви мотиви. Павел Колев благодари за добре свършената работа и каза, че клубът възнамерява да тръгне по нов път и трябва да се разделим. Не ми е приятно след като ти кажат, че си си свършил добре работата", обясни Боримиров пред "Нова".

"Не съм го очаквал, никой не го е очаквал, при положение че, виждаме преди пет години, когато представих моята концепция за развитие на ДЮШ, в нея всичко това е заложено. Най-вероятно през следващата седмица ще направим една пресконференция с Нестор Юруков и ще запознаем всички. Това, което съм представил като план за развитие, какво сме постигнали. Всички тези юноши, които бяха интегрирани в първия отбор, аз лично съм ги докарал. Нашият план за мен е успешен. Може да се видят и класиранията на отборите и купите, които сме взели за тези пет години", допълни той.

Накрая бившият директор на "синята" школа разкритикува селекционните действия на ръководството, както и на подбора на треньорите. "Даваха се пари за какви ли не чужденци, а на школата не се обръщаше внимание", негодува той. Вижте в този материал кое е първото име, което се завъртя в медиите като евентуален негов заместник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички