Боримиров: Играчите трябва да покажат истинските си възможности


Боримиров: Играчите трябва да покажат истинските си възможности

1309 0

Спортният директор и съсобственик на Левски Даниел Боримиров заяви, че футболистите трябва да повярват във възможностите си.

"Казахме си неща, които мисля, че е нормално да си ги кажем. Мисля, че разговорът мина доста нормално. Окуражихме ги, че трябва да покажат истинските си възможности. Разбира се, че търсим постоянство от тях", коментира Боримиров.

"Мачът с Ботев е много важен, защото една победа ще вдъхне допълнително самочувствие и увереност в силите и възможностите. Надявам се да я постигнем в неделя“, каза още Даниел Боримиров.

Левски посреща Ботев (Пловдив) в неделя (19 март) на стадион "Георги Аспарухов", а от днес са в продажба и билетите за срещата. Цени на пропуските за срещата с Ботев Пловдив са: Сектор Б – 7 лв, Сектор В - 10 лв., Сектор А – 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг). 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички