Боби Михайлов избухна срещу "мишоците", които му искат оставката


Боби Михайлов избухна срещу "мишоците", които му искат оставката

1174 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов отговори остро на исканията на "Левски" и други футболни личности ръководството на родния футбол да подаде оставка.

"Абсолютно неоснователно. И от Левски, и от тези футболни хора, които отдавна не се занимават с футбол. Когато леко корабът се разклати, мишоците излизат напред. Дори няма да ги споменавам за да им вдигам самочувствието", раздразнено каза шефът на българския футбол.

Бившият вратар призна, че годината е била тежка, но се похвали с част от проектите на БФС, както и с факта, че Съюзът се самоиздържа.

"Годината беше тежка. Но имаше хубави неща. Две отбора не получиха лиценз, сега проблемът с Литекс. Едно добро първенство с новия формат, доста интересно. Но имахме проблеми с публиката, а и недоброто представяне на националния отбор. Но имаше и европейско първенство за юноши. Виждате базата, която е почти готова и искам пак да подчертая, че благодарение на господин Борисов ни дадоха терена, но инвестицията е изцяло на футболния съюз. Бюджетът отново е стабилен без никакво държавно финансиране. Футболният съюз се самоиздържа".

За финал той коментира, че в "Левски" е по-добре да гледат клуба си, вместо да се занимават с искания за оставки.

"Абсолютно неоснователно. Левски трябва да си гледат собственото ръководство, играта, трансфераната политика. Кой да е виновен, че Левски шест или колко не е ставал шампион. Говори се за „синия“ Изпълком, едно време беше „оранжев“. Изпълкомът винаги е бил независим при обсъждането на проблемите, които е имал", завърши Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички