Бербатов: Обертан е в Левски, защото не е имал избор...


Бербатов: Обертан е в Левски, защото не е имал избор...

3881 0

Звездният български футболист Димитър Бербатов е на мнение, че не покачването на нивото на българския футбол е причината бившият му съотборник в Манчестър Юнайтед Габриел Обертан да акостира в Левски. Според него французинът просто не е имал избор къде да играе.

"Нивото не се покачва, не е имал избор, затова е дошъл тук. Но е хубаво когато има такива футболисти", заяви звездата пред "Спортал".

Той разкри, че наскоро се е засякъл на улицата с Обертан и му е казал, че го е учудил с избора си да играе в България.

"Сигурно и аз съм учудил мнозина с решението си да играя в Индия, но аз съм на 37, а Обертан е на 28. Сега обаче той показва, че може би е направил добър избор, престоят в Левски може да му послужи като добър трамплин. Дано го види някой, много готино момче е. Имаше хубави качества, но не се разви правилно в кариерата", коментира Бербатов.

Той говори и за националния отбор на България, но не пожела да дава оценки на селекционера Петър Хубчев.

"Има израстване. Хубчев ми е бил треньор, доста е отговорен. Не мога да давам оценки на селекционера на националния отбор. Както доста пъти се случва, някой път ДНК-то на някой отбор определя как ще се представи. Имаме добър отбор, без звезди, и това липсва, когато имаме лош мач - няма кой да ни измъкне", каза звездата.

"В бъдеще пак ще имаме футболисти, познати в цял свят. Хубавото е, че отборът играе като отбор. Нека да подкрепяме момчетата и селекционера, без да имаме гръмки очаквания към тях", завърши нападателят на Керала Бластърс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички