Бекали вече се е задействал по селекцията в Левски, предложил е две имена


Бекали вече се е задействал по селекцията в Левски, предложил е две имена
Снимка: Официален сайт на Левски

3134 0

Мениджърът Джовани Бекали, който пое контрола върху селекцията на Левски, вече e започнал работа за следващата кампания. Той е провел разговори с шефовете на Левски и селектирането на играчи стартира.

Бекали използва личните си връзки, за да уреди желаните попълнения. Сред тях има две имена от Румъния - Валентин Костаче от ЧФР Клуж, който играе като дясно крило, и халфът Патрик Петре от Политехника Яши, твърди "Блиц". И двамата са работят с Йоан Бекали, което значително улеснява преговорите. Техните визитки вече са на "Герена".

Петре е юноша на Динамо (Букурещ) и е на 21 години. Договорът му изтича в края на сезона и може да се озове на "Георги Аспарухов" без пари. Спрява се успешно на всяка позиция в халфовата линия. Костаче е на 20 години и е сред обещаващите играчи в Румъния, но така и не успява да се наложи в Клуж при конкуренцията на Александру Йонита и Тиери Моутиньо.

Междувременно една от звездите на "сините" Паулиньо се закани на Лудогорец преди неделното дерби и разкри каква е мечтата му - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички