Бекали: Сега проблемите са единствено пред Хубчев


Бекали: Сега проблемите са единствено пред Хубчев
Снимка: принтскрийн

2628 0

Румънският мениджър Джовани Бекали сподели, че сега проблемите в Левски са единствено пред новия треньор Петър Хубчев. По-рано днес бе съобщена добра новина за "сините", а именно, че УЕФА няма да ги наказва с изхвърляне от Европа, тъй като са си погасили необходимите задължения.

"Това беше много важно за отбора, защото ще играе в Европа. Ще спечели опит, ще види как се играе в Европа. В шампионата мястото на Левски в момента е три. Другата година, ако няма 3-4 трансфери пак трето място. Трябват една десетка- плеймейкър, една деветка. Трябва му централен защитник. Трябват тези три-четири играчи. Сега да видим от къде и с колко ще ги вземат”, коментира Джовани Бекали пред Дарик радио.

"Трябва да бъда оптимист, защото Левски има сериозни началници. Не, че са богати, а сериозни. Проблемите сега са за треньора, защото трябва да реши кои играчи ще намери и ще вземе”, коментира още той. Относно италианският полузащитник Диего Фабрини, импресариото сподели, че той е бил договорен за Левски за 15 хиляди месечно, но е бил отхвърлен от треньорския екип.

Нападателят на тима Валери Божинов, който вкара победното попадение срещу Етър в баража за Европа, постави висока цел пред тима - ето каква.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички