Бек на Левски пожела да напусне клуба


Бек на Левски пожела да напусне клуба
Снимка: Оф. сайт на Левски

2067 0

Левият бек на Левски Луи Нганиони почти сигурно няма да е част от тима през следващия сезон. Причината е, че той не иска да стои повече резерва, пише "Тема Спорт". Французинът подписа със "сините" на 31 август миналата година. Контрактът му е за 2 сезона.

При присъединяването си към клуба той обяви, че е бил убеден да приеме офертата от Габриел Обертан и Жерсон Кабрал. Първият бе продаден през зимата, а вторият не получи предложение за удължаване на договора.

До момента Луи е изиграл само 5 двубоя за Левски. 23-годишният французин се появява на терена само в случаите, в които Иван Горанов е контузен или наказан. Само веднъж двамата бяха заедно на игрището - при победата с 1:0 над Черно море във Варна. Тогава франзунът действа като ляв бек, а Горанов като ляв халф. Когато получаваше шанс, Луи оправдаваше доверието. Той иска да получава повече игрово време. Вижте историята му преди Левски в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички