Батков категоричен: "Левски" е в добри ръце


Батков категоричен: "Левски" е в добри ръце
Снимка: БГНЕС

654 0

Бившият собственик на Левски Тодор Батков е оптимист за бъдещето на клуба тъй като смята, че е оставил "сините" в добри ръце. Той сподели и впечатленията си от новия сектор А, на чието откриване присъства в събота вечерта.

"Това, което ми се струваше невъзможно преди три години и два месеца, се случи. Много съм щастлив и горд, че имах възможността да дам своя принос за любимия клуб. Радвам се, че Левски е в добри ръце и върви нагоре. Доказателство за това е секторът, който открихме", сподели Батков пред клубната телевизия на Левски.

Мнението на Наско Сираков за "Левски" и новия сектор "А"

Той сподели, че се надява с построяването на новия сектор да се завърнат и успехите на отбора. Батков също така изрази надежда да види построени и останалите трибуни на стадион "Георги Аспарухов".

"Вярвам, че и резултатите ще дойдат, а с тях и европейските успехи. Добре би било в недалечна перспектива да се направят и останалите сектори и да бъде завършен целият стадион, но дори и това, което е направено на този етап, не е малко", завърши бившият собственик на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички