Батков да постъпи с Гонзо както той с Кунчев


Батков да постъпи с Гонзо както той с Кунчев

1505 0

Да вземеш безработен и, меко казано, спорен вратар в Левски, е грешка. Да разчиташ на този вратар във важни мачове, е втора грешка. Да освободиш този вратар само след 4 изминали кръга в първенството, е трета грешка. Дотук изброихме 3 грешки на спортния директор Георги Иванов, и то само по отношение на Стефано Кунчев.

Да продължим с вратарите. Да вземеш Наумовски, който отдавна е резерва в Динамо Букурещ, е грешка. Да го сложиш на вратата на Левски веднага, е втора грешка. Да го забиеш на пейката, защото Локо Пловдив от един удар му вкара един гол, е трета грешка.

Дотук станаха шест грешки, които са свързани само с вратарите. Можем да продължим още в тази посока. Но само за месец-два Гонзо показа тотална непоследователност и липса на компетентност по вратарския въпрос. Да смятаме ли колко точки костват на Левски тези грешки на спортния директор? Няма смисъл.

Само че няма как да спрем да задаваме въпроси. Гонзо чувал ли е някъде по света да гонят футболист заради технически грешки? В кой друг професионален клуб спортният директор се разделя с играч поради, нека да го наречем, непредизвикани грешки? Ами нали ако преди години Стефан Грозданов разсъждаваше по този начин, трябваше да изгони привлечения от Локо Пловдив играч Георги Иванов още на четвъртия мач. По тази логика четири мача с по два пропуска на мач са достатъчна причина за раздяла по взаимно съгласие. Ами Христо Йовов с десетките топки, изпратени в открития космос? Сигурно трябваше с шутове да бъде изгонен.

Както и да ги броим, Стефано Кунчев допусна има-няма четири грешки - ЦСКА му вкара два гола, които не са изцяло негови, и Берое му вкара два, нека да приемем, че са негови. С много компромиси приписваме на Стефано Кунчев общо 4 грешки като вратар на Левски.

Четири е по-малко от шест, нали? Добре де, ами ако Тодор Батков разсъждава като Гонзо, не е ли редно Георги Иванов да го сполети съдбата на Стефано Кунчев. Отива Гонзо на „Алабин" и Батков му обяснява "абе ти тук за 2 месеца направи 1300 грешки" и двамата да си стиснат ръцете по взаимно съгласие. Само че Георги Иванов нали е добродушен и е голям левскар, той има право да прави безброй грешки. Пък и не се казва Стефано Кунчев.

А междувременно Гонзо може да започне да тренира и вратарите. Защо пък да не е сериозно, щом е сериозно за 2 месеца директорът да вземе Кунчев и Наумовски и да изгони Блажевич, Мишо Иванов и Кунчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички