Батков: Вече гледам Левски с удоволствие


Батков: Вече гледам Левски с удоволствие

951 0

Бившият президент на Левски Тодор Батков, който също присъства на откриването на автобиографията на Христо Стоичков, каза, че "сините" играят приятен футбол и похвали Славиша Стоянович.

"Левски играе приятен футбол. Има неща за изглаждане, но моля за кредит на доверие. Треньорът е добър определено - много по-добър от предишния. Вече с удоволствие ги гледам, преди се ядосвах. Следя, гледам, чета, интересувам се от Левски", заяви Батков и разказа за Христо Стоичков и какво го свързва с него. 

"Голямо събитие за най-успелия български футболист. Всички сме се радвали на неговите успехи в Барселона, незабравимата 94 година. Достоен опонент, малко хулиган, но това е солта на футбола и мой приятел мога да кажа. Имаме много интересни случки покрай лова. Аз съм бил в над 80 държави.

Може би най-известният българин. Дори в затънтени държави като Зимбабве, Танзания като кажа, че съм от България казват Стоичков. Той е невероятен извор на истории. Голям приятел с жена ми, която е бивш състезател на ЦСКА по лека атлетика”, добави бившият президент на "сините".

Легендата на Левски Наско Сираков също се изказа похвално за Левски, като дори обяви, че вярва, че "сините" може да детронират Лудогорец тази година

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички