Аз съм войник на Левски и по-добър отбор няма


Аз съм войник на Левски и по-добър отбор няма

891 0

Вратарят на Левски Боян Йоргачевич е уверен, че отборът му може да се пребори за титлата в първенството. Сърбинът е категоричен, че докато има математически шансове за златните медали, "сините" ще се раздават напълно във всеки един мач.

"Всички мои колеги в Левски имат големи сърца и сме един здрав отбор, който знае какво иска. Вече мина малко повече от половината сезон, мисля, че до момента всички футболисти са давали максимума от себе си.

Сега заминаваме за Кипър за един месец, ще направим хубава подготовка. Ще е добре, ако към нас се присъединят качествени футболисти, но ако не стане и в момента имаме класни играчи, с които можем да постигнем нещо този сезон."

Левски отпътува с група от 25 футболисти за подготвителния лагер на тима в Кипър. „Сините“ се събраха на стадион „Георги Аспарухов“ днес в 11:30 часа, след което потеглиха за Летище „София“ с клубния автобус. В Кипър Левски ще проведе подготовка на два етапа.

До този момент са определени пет дати за контролни срещи, като четири от противниците са потвърдени.

Програма:

20.01. контрола срещу Виторул (Румъния)

29.01. контрола срещу Уйпещ (Унгария)

02.02. преговорите продължават

05.02. контрола срещу Теплице (Чехия)

08.02 контрола срещу Партизан (Сърбия).

"Не сме се отказали от нищо, докато има теоретични шансове, трябва да се борим до последен дъх. Засега нямам впечатления от новите ни попълнения, но вярвам в ръководителите и мисля, че скаутите са направили добър избор", каза Йоргачевич на "Герена" преди отпътуването на тима за Ларнака.

Йоргачевич е сигурен, че треньорът Топузаков е направил добър план за подготовка в Кипър и след него футболистите на Левски ще са много добре във физически план, а това може да помогне на отбора за спечелване на трите точки във всеки един мач.

Относно приказките от щаба на Лудогорец, че почти всички награди за Футболист на годината са отишли в техни играчи и това показва, че с класа над останалите, 34-годишният сърбин отвърна: "Всеки гледа в своя двор. За мен няма по-добър отбор от Левски. Аз съм войник на Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички