Все още се бави разпределянето на парите за активите на ЦСКА


Все още се бави разпределянето на парите за активите на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1320 0

Изплащането на сумите към кредиторите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД най-вероятно няма да започне до края на годината.

Проверка в регистрите показа, че до вчера 98 от всички 143 кредитори са подали данните си до съда, пише "Тема спорт". Всеки, който има да получава пари от дружеството, трябва да изпрати своя банкова сметка и още няколко документа.

Колосалната сума от 8 млн. лв. за активите на ПФК ЦСКА АД беше платена преди малко повече от два месеца - на 11 октомври. Въпреки това не всички кредитори са подали необходимата информация. Това забавя и разпределянето на парите.

Изплащането ще стартира едва след като и последният кредитор входира своите данни в съда. При настоящите темпове превеждането на сумите едва ли ще стартира преди средата на януари 2019-а. ЦСКА очаква приемането на новия Закон за спорта. Той ще влезе сила на 18 януари и ще позволи на клуба да придобие "Армията" и базата в Панчарево за срок от 30 години вместо сегашните 10.

Считаният пък за основна трансферна цел на ЦСКА - Тодор Неделев,  е желан от още един български отбор. Той е сред приоритетите на Лудогорец по време на зимната пауза.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички