Димитър Бербатов се включи в помощ на пострадалите от наводненията в Карловско (СНИМКА)


Димитър Бербатов се включи в помощ на пострадалите от наводненията в Карловско (СНИМКА)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg lokomotivpd.com Колаж: Sportlive.bg

2529 0

Един от най-великите футболисти в историята на българския футбол и водещ голмайстор с националната фланелка на страната - Димитър Бербатов, се включи в кампанията за подкрепа на бедстващите след наводненията в Карловско села.

"Фейсбук" страницата "Майтап Футбол" пусна на търг фланелка на националния отбор, която е лично подписана по случая от носителя на "Златна обувка". Бившата звезда на ЦСКА, Байерн Леверкузен, Тотнъм и Манчестър Юнайтед излезе и с призив към желаещите да помогнат.

"За мен е чест да се опитам, по какъвто и да било начин, да помогна на пострадалите хора от Карловско. Надявам се тази фланелка, подписана от мен, да създаде интерес и получената сума да отиде в помощ на тези хора! В такива моменти трябва цялото ни общество да бъде обединено и всеки да се опита да помогне с каквото може", написа като обръщение към обществеността Бербатов.

Началната сума на търга е 200 лв., а крайният срок - сряда (28.09). Всеки желаещ може да се включи в наддаването за благотворителната кауза под публикацията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички