Над половин милион лева ще е допълнителният стимул за Арда срещу ЦСКА


Над половин милион лева ще е допълнителният стимул за Арда срещу ЦСКА
Снимка: FCArda.bg

2534 0

Предстоят 1/16-финалните двубои за Купата на България. Един от най-интересните двубои ще бъде в Кърджали между отборите на местния Арда и ЦСКА. Излезе любопитна информация, според която 600 000 лева ще мотивират допълнително момчетата на Стамен Белчев. Тази сума ще достигне до Арда обаче не при отстраняване на ЦСКА, а при спечелване на купата (голяма стъпка към това би било именно победа над "армейците").

За първи път в своята история "червените" ще гостуват на "Арена Арда". Те влизат в двубоя в добра форма след 4 победи от 5 мача и нито един допуснат гол, като последният им двубой бе равенство с шампиона Лудогорец. Очаква се поне 1000 привърженици на "армейците" да пътуват до Кърджали, за да наблюдават сблъсъка на живо. 

Арда и ЦСКА играят един срещу друг в четвъртък (05.12) от 13:30 часа българско време. Три дни по-късно (08.12) двата тима отново ще се сблъскат, този път за вътрешното първенство. А каква солена глоба бе наложена за ЦСКА след дербито срещу Лудогорец - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички