Легендарният Петър Жеков: Феновете са прави! Ние поне се реванширахме след 7:2


Легендарният Петър Жеков: Феновете са прави! Ние поне се реванширахме след 7:2
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1647 0

Една от най-големите фигури в историята на ЦСКА - Петър Жеков, коментира един от най-наболелите проблеми в клуба - този с отлива на публика от стадион "Българска армия".

Случващото се дължи на лошата игра на отбора и бездушието на част от футболистите, разкри "вълшебния стрелец" пред "Тема Спорт".

"Не ходят хората. Като отборът не играе, как да ходят? Те нали искат да видят добра игра, желание. Публиката на ЦСКА е много взискателна", заяви Жеков.

"Така е било винаги. По мое време се раздавахме максимално във всеки мач. Нямахме слаб мач. Или по-скоро само един – като Левски ни биха 7:2. Обаче тогава веднага им го върнахме, като ги победихме на финала за купата. А и причината за техния резултат беше, че ги бяхме подценили.

10 мача подред нямахме загуба, а и аз взех, че вкарах още в началото на мача и после стана тя, каквато стана. 4:1 на полувремето за Левски и Якимов продължава. Вика: „А, излизаме, вкарваме им три гола, за да ги изравним и после ще ги бием“.

Излязохме, те ни вкараха три гола, а ние само един (смее се). Но поне после се реванширахме на феновете. А сега отборът загуби във финала за купата и след това пак нищо не игра в дербито преди няколко седмици", допълни още той.

Ето къде се корени проблемът при "армейците" според бившия треньор на тима Сашо Станков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички