Капитанът на ЦСКА аут за първите контроли на отбора


Капитанът на ЦСКА аут за първите контроли на отбора
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1428 0

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей няма да вземе участие в първите приятелски срещи по време на предсезонната подготовка на отбора, посочва "Тема Спорт". Нидерландецът бе съпътстван от травма при гостуването на Ботев Пловдив през март и така той пропусна остатъка от сезона.

Той бе с частично разкъсване на плантарното сухожилие, частично разкъсване на ахилесовото сухожилие и увреда на медиалната глава на мускула на прасеца. След серия от консултации с различни специалисти и преглед в Нидерландия от „Армията“ взеха решение защитникът да не се оперира и така той започна физиотерапия.

Очаква се асът на "червените" да започне да тренира наравно с останалите в началото на лагера в Австрия и да е наличен за игра в последната седмица на месеца. Друг футболист, който също ще пропусне старта на кампанията е Бисмарк Чарлс. Нападателят претърпя операция във Валенсия, като предварителните прогнози сочат, че ще започне нормален тренировъчен процес в средата на август.

Междувременно бивш играч на ЦСКА е отказал 6-цифрена сума за годишна заплата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички