ЦСКА пуска екипи с изцяло нов дизайн


ЦСКА пуска екипи с изцяло нов дизайн
Снимка: БГНЕС

2869 0

ЦСКА ще има нов дизайн на екипите си през следващия сезон. Те вече са готови и в София са били изпратени мостри преди няколко дни, съобщава "Тема Спорт".

Дизайнът на фланелките е напълно променен спрямо настоящия. От клуба обещават визията да е авангардна и да се хареса на феновете. Изработката ще е уникална за родните ширини и ще е във фабрика в Германия. ЦСКА запазва марката на своите екипи, но променя техния дизайн.

Очаква се фланелките да бъдат представени официално от клуба в рамките на няколко дни. Има вероятност дори да бъдат показани в навечерието на вечното дерби на 28 май.

От "Армията" този път са си подготвили нещата отрано и няма да се стигне до ситуацията от миналата година. Тогава екипите пристигнаха след първия шампионатен мач със Славия (2:0). Отборът игра за сефте с тях във втория кръг в Стара Загора срещу Верея (0:1).

Освен това нямаше и голяма бройка поръчани фланелки, заради което продажбата им беше ограничена и много закъсняла. Те се появиха на пазара едва в началото на тази година и бяха разграбени набързо. Цената им бе 89.99 лв., а за име и номер се доплащаха 5 лв. Очаква се и сега стойността им да е подобна.

Дизайнът в момента е с две бели ленти, преминаващи през средата на фланелките, но новият няма да има нищо общо. От ЦСКА обаче ще го запазят в тайна за още няколко дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички