Цесекарят Здравко от "Ритон" разкри за какво винаги е завиждал на Левски


Цесекарят Здравко от "Ритон" разкри за какво винаги е завиждал на Левски

1923 0

Коментар на певеца Здравко от Ритон за ЦСКА пред "Меридиан мач":

Липсата на публика на "Българска армия“ в домакинския мач срещу Монтана мога да си я обясня с няколко неща.Първото е лошото време, което винаги отблъсква хората от стадиона. По-големият фактор обаче е загубата от Левски. В момента "сините“ са толкова слаби, че трябваше да ги унищожим със 7:0. Видяхте обаче какво се случи…

Мен ме е яд за друго и вече не мога да търпя дърводелците в ЦСКА. Хора като Китанов и Манолев нямат място на „Армията“. Това са абсолютни неудачници! Особено Манолев, който обиколи цяла Европа и го изгониха от всеки клуб, в който се опита да играе футбол.

Така на практика се получава, че ЦСКА играе всеки мач с 8 или 9 човека. Защото, ако трябва да бъдем честни, ние и вратар нямаме. Само за това съм им завиждал на левскарите. Винаги са имали много качествени футболисти на този пост. А ние величаем някакви хора, които и настинка не могат да хванат.

Може да звуча крайно, но вече наистина ми писна и не знам до кога ще продължава така. Вече забравих коя поредна година отборът ни е пълен с някакви хора, които за първи път се запознават с футбола на "Българска армия“. Някои хора много успешно превърнаха ЦСКА в приют за несъстоятелни футболисти.

И именно заради това публиката вече не ходи на стадиона. Въпреки това срещу Левски феновете бяха уникални. Показаха как се печели на трибуните. И като отплата видяха един безхарактерен „червен“ отбор, който вместо да смаже Левски, се провали по неописуем начин.

А за мача с Монтана мога да кажа само едно. Когато гледах този герой съдията, в мен се събуди абсолютен животински инстинкт. Това беше престъпник, който заслужава да бъде удушен. Невероятен неадекватник. Но гледайки какво се случва в световен мащаб, имам чувството, че слабото съдийство вече се е превърнало в мода.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички