ЦСКА започна с равенство в Испания


ЦСКА започна с равенство в Испания
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1000 0

ЦСКА започна 2019 година с равенство. "Червените" заавършиха 1:1срещу немския Нохум в първата си проверка на испанския курорт Марбея. И двете попадения паднаха през втората част.

Себастиан Майер откри резултата в 63-ата минута след  гол от фаул, а десет минути по-късно ЦСКА пък отговори. Енрике Рафаел и Кристиян Малинов си взаимодействаха по отличен начин, като българинът успя да се разпише. През първата част обаче също показаха много борба и двата отбора, като създадоха и не малко положения.

Спряганият постоянно за трансфер Кирил Десподов също започна като титуляр. Двата отбора стартираха втората част с много промени, като и двамата треньори ротираха съставите си, каквото и е идеята на контролните мачове особено в началото на подготовката. Ел Маестро направи пет промени - в игра се появиха Стипица, Перейра, Атанасов, Енрике и Мауридес на местата на Черниаускас, Бодуров, Манолев, Десподов и Соу.

В 68-та минута Евандро и Бикел замениха Тиаго и Антов.В самия край на двубоя Жоржиньо загуби топката в центъра и това за малко да доведе до гол във вратата на "армейците", но до такъв не се стигна. Следващият мач за българския тим е срещу Академия Пушкаш на 20-и януари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички