ЦСКА взима двама нови през зимата


ЦСКА взима двама нови през зимата
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2011 0

ЦСКА ще привлече двама нови играчи през зимата. За разлика от последните две години сега селекцията в паузата няма да е голяма като бройка.  Със сигурност червените няма да вземат централен нападател, тъй като в момента разполагат с трима – Мауридес, Соу и Евандро.

Стойчо Стоилов от няколко дни е в Южна Америка, където действа по селекцията. В началото на 2018-а ЦСКА взе 5-има нови – Жеферсон, Бланко, Джеси, Алберг и Укра, пише "Тема спорт". Трима от тях напуснаха още през лятото – Бланко, Алберг и Укра, който записа само 10 официални минути. Джеси продължава да е важна фигура в състава, докато Жеферсон пропуска голяма част от есенния дял заради контузия в бедрото. Бразилецът в момента се готви в Панчарево по индивидуална програма.

През зимата на 2017-а пък ЦСКА подписа с 4-ма нови – настоящия капитан Бодуров, превърналия се във водещ реализатор Каранга, крилото Меркадо и нападателя Кубемба. Последните двама вече не са в отбора, а Фернандо бе продаден за над 6 милиона лева в Китай през това лято.

ОТ БОТЕВ СА КАТЕГОРИЧНИ: НЕДЕЛЕВ НЯМА ДА ИГРАЕ В ЦСКА

За трета поредна година ЦСКА ще е на зимен лагер в Испания, в района на Марбея. Армейците вече по традиция се готвят на Пиренейския полуостров, където имат възможност да играят контроли със силни европейски и азиатски отбори.

Наставникът на "червените" пък обмисля да смени схемата в отбора, тъй като тази, която използва не успява да сработи. Ето какво смята да промени в тима. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички