ЦСКА вече има нов фаворит за мястото на Стамен Белчев


ЦСКА вече има нов фаворит за мястото на Стамен Белчев
Снимка: БГНЕС

3716 0

Отличните резул­тати и добрата игра на Дунав през този сезон, гарнирани с участие в Топ 6 на Първа ли­га, както и победа с 1:0 над Лудогорец в Разград, е накарало ръ­ководството на ЦСКА-София да си хареса треньора на "драконите" Веселин Великов.

Не е тайна, че на "Армията" тър­сят наставник, който да поеме тима за постоянно от следва­щия сезон, тъй като Стамен Белчев изгу­би двата си своеоб­разни теста - срещу Левски и Лудогорец.

Веселин Великов наистина постига от­лични неща с Дунав. Той пое отбора през 2014 г. и го изкачи от "В" група до шестица­та на Първа лига. От­делно от това 40-го-дишният спец изгради тима си без почти никакви сериозни ин­вестиции, което се е харесало на шефове­те на "червените". Любопитно е, че Ве­селин Великов вече е играл за автентичния клуб. Това се случи в периода 1999 - 2000, пише "Меридиан мач".

По принцип един от фаворитите за посто­янен треньор на ЦСКА бе Све­тослав Тодоров, който обаче не се предста-вя добре в дубъла на „червените" и ще бъ­де оставен да работи още във Втора лига. Ако пък от своя стра­на Дунав продължи отличното си предс­тавяне, се очаква от „Армията" да влязат в контакт с Великов след края на сезона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички