ЦСКА вади трансферна сума за нападател


ЦСКА вади трансферна сума за нападател
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2004 0

ЦСКА ще купи играч през зимата. На "Армията" искат да се подсилят с качествени чужденци, а такива на пазара със свободни агенти са трудно откриваеми.

Затова е било взето решението червените да инвестират в привличането на играч, като средствата ще са насочени приоритетно към централен нападател. Набелязани са 5-има чужденци за този пост и техните изяви се наблюдават вече близо два месеца, пише "Тема спорт".

Търсят се футболисти и на още 2-3 позиции - централен защитник и поне едно крило са до голяма степен задължителни, а вратар е по-скоро на принципа "Ако изскочи нещо добро". Червените може да се ограничат и само до едно или две попълнения през зимата. В клуба са наясно, че с настоящия спортно-технически потенциал до голяма степен ще си осигурят място в тройката, а зимата не е най-благоприятният период за селекция.

Затова е възможно привличането на "тежката артилерия" играчи, каквато със сигурност ще има, да бъде отложено за лятото. Вчера в медиите се появи информация, че ЦСКА иска да привлече парагвайски централен нападател от бразилското първенство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички