ЦСКА тръгва срещу УЕФА в Нион - феновете готвят вендета


ЦСКА тръгва срещу УЕФА в Нион - феновете готвят вендета
Снимка: БГНЕС

1614 0

Изключително любопитен ход предприеха част от феновете на ЦСКА, които не са съгласни с решението на УЕФА да извади "червените" от жребия за Лига Европа. Според тях, контролният футболен орган е действал престъпно срещу клуба и привържениците тръгват на протест пред централата в Нион.

Феновете се организират и тръгват в сряда към Швейцария, като призовават всеки, който обича "червените", да тръгне с тях и да помогне справедливостта да възтържествува. 

"Ние, група привърженици на ЦСКА, организираме поход към Нион. Има осигурен транспорт с автобуси, а всеки желаещ може да се включи и с личния си автомобил. Нека да заявим на УЕФА на място какво мислим за скандалното изваждане на нашия клуб от жребия за Лига Европа в понеделник. Тръгването към Швейцария е утре (21 юни, сряда) в 14:00 часа. Сборният пункт е на паркинга на магазин "Метро" на изхода на София в посока Калотина. Пристигане в Нион в четвъртък. Тръгване обратно към България в петък.

Нашата кауза е справедлива! Всички трябва да разберат, че никой не може да се подиграва с нас!

Нека да покажем на самозабравилите се чиновниците в УЕФА, че няма да търпим своеволията им", пише в съобщението, публикувано на официалния сайт на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички