ЦСКА ще върви нагоре, докато е в ръцете на Марков и Янев


ЦСКА ще върви нагоре, докато е в ръцете на Марков и Янев

1133 0

Днес Пламен Марков даде пресконференция, на която сподели мнението си, че е време за сериозни промени в БФС. Що се отнася до ЦСКА, той е категоричен, че в момента в клуба се работи по отличен модел и отборът ще продължава да върви във възходяща линия. Бившият селекционер на България коментира и финансовата неяснота около "червените".

"ЦСКА ще върви нагоре, тъй като е в ръцете на сериозни и отговорни хора, в мое лице и това на наставника Христо Янев. Нямам представа колко точно са задълженията на клуба. Това ще стана ясно след като синдикът се произнесе официално. Чак тогава ще се реши дали ще се върви към оздравяване, или друг план".

Той се произнесе и по темата "Литекс" и предстоящия Изпълком, на който трябва да се определи окончателно дали отборът ще остане в елита на родния футбол.

Литекс трябва да остане в "А" група, тъй като ако това не се случи, ще оредеят грандовете. Плюс това този отбор изгражда доста таланти, които играят в националния тим. Никога не съм казвал, че ЦСКА ще спечели Купата на България. Ще се стремим към тази цел, но ще видим какво ще се случи. Не съм и сънувал, че ще вдинем Купата. Все пак сме във "В" група

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички