ЦСКА ще търси успешно европейско завръщане без звездите си


ЦСКА ще търси успешно европейско завръщане без звездите си
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1352 0

След преуспешния дебют на Лудогорец и краха на Левски, в тазгодишното издание на евротурнирите е време да се включи и ЦСКА. Вицешампионът от миналия сезон посреща непретенциозния отбор на ФК Рига от Латвия днес от 20,45 часа на стадион "Българска армия".

Двубоят тази вечер ще бъде официален дебют за наставника Нестор Ел Маестро и зажаднелите за международни мачове фенове на тима силно се надяват той да тръгне с победа.

Това обаче далеч не е толкова лесна задача, предвид факта, че "червените" продадоха голмайстора си Фернандо Каранга в Китай, а другият силен играч на тима в нападение - Кирил Десподов, е измъчван от контузия и няма да играе днес. 

Очаква се атаката днес да води 19-годишният Тонислав Йорданов. Мястото на Десподов трябва да заеме новото попълнение Жоржиньо. Тиаго Родригес ще действа зад нападателя, а по левия фланг ще играе Енрике Рафаел.

Друго ново попълнение - вратарят Данте Стипица, вероятно няма да дебютира днес. Под рамката ще се разположи титулярят от миналия сезон Витаутас Черниаускас. В защита ще действат новопривлечените Стивън Перейра и Борис Секулич плюс Николай Бодуров и Джеферсон. Двойка вътрешни халфове ще са Рубен Пинто и Кристиян Малинов.

Съдия на двубоя ще бъде хърватинът Жебец. Можете да следите ЦСКА - Рига на живо в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички