ЦСКА ще опита да привлече защитник на Берое


ЦСКА ще опита да привлече защитник на Берое
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2116 0

ЦСКА проявява интерес към защитника на Берое Камен Хаджиев. 26-годишният бранител прави добър сезон под Аязмото. В началото той бе резерва, но постепенно измести Павел Виданов от стартовите 11 и се превърна в неизменна част от титулярния състав.

В елита има 27 мача и 1 гол - при успеха с 2:1 над Левски на „Герена" на 1 април. Хаджиев вече е бил в ЦСКА, макар и за кратко. През лятото на 2013 г. той бе повикан на проби, след като Христо Стоичков пое отбора. Хаджиев взе участие в няколко контроли и тогава бе използван като ляв бек. В Берое обаче играе като централен защитник, а може да действа и като опорен халф. Хаджиев не остана в ЦСКА, след като Стойчо Младенов бе назначен за старши треньор рез 2013-а. Вместо това роденият в Смолян бранител премина в Локо Сф. Там записа 41 мача в Първа лига в рамките на два сезона. А от лятото на 2015 г. заигра за четвъртодивизионния немски Олденбург.

Година по-късно бе привлечен от фортуна Ситард (втора холандска дивизия) и през 2017-а подписа с Берое. Според информация на "Тема Спорт" Хаджиев е бил обсъждан от ЦСКА още тогава, но клубът се е отказал от привличането му. С изявите си под Аязмото обаче бранителят пак е привлякъл вниманието на армейците. Той има договор с Берое и за следващия сезон. Вчера се заговори, че опция за червените е и централен защитник от втора холандска дивизия, чийто договор с настоящия му клуб е изтекъл. Появиха се и други слухове, а именно, че на ЦСКА е предложен 33-годишният вратар Рене Адлер, който е резерва в Майнц 05, а е играл още за Леверкузен и Хамбургер, като има и 12 мача за националния отбор на Германия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички