ЦСКА ще има 8 национали в паузата през септември


ЦСКА ще има 8 национали в паузата през септември
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1178 0

ЦСКА ще има поне 8 национали при мъжете в паузата през септември. Тази вечер родният селекционер Петър Хубчев ще бъде в Разград, за да изгледа двубоя с Лудогорец.

Очаква се той да повика поне четирима от армейците - бранителите Чорбаджийски и Бодуров, халфът Малинов и крилото Десподов. Националите ни започват участие в новия турнир Купа нa нациите, като в първите две срещи гостуваме на Словения на 6 септември (четвъртък) и приемаме Норвегия на 9-и (неделя).

Освен играчи за родната селекция ЦСКА ще даде и 4-ма чуждестранни национали. Повиквателна вече получи ганайското крило Едвин Джеси - за квалификацията за Купата на африканските нации срещу Кения (гостуване) на 8 септември.

Освен Джеси, място в националните отбори се очаква да намерят още вратарят Витаутас Черниаускас и бранителите Борис Секулич и Стивън Перейра. Стражът ще попадне в списъка на Литва за Купата на нациите срещу Сърбия във Вилнюс на 7-и и гостуването на Черна гора на 10-и. Черниаускас има 4 участия за родината си.Секулич пък е роден в Сърбия, но има словашки паспорт и затова играе за централноевропейската страна. Тимът има двубои за Купата на нациите с Дания на 5-и и Украйна на 9-и. Секулич е с две участия за Словакия.

Стивън Перейра ще е другият национал на ЦСКА, извън Европа, освен Джеси, пише „Тема спорт“. Бранителят очаква повиквателна от Кабо Верде за гостуването на Лесото на 7 септември - квалификация за Купата на африканските нации. Перейра е роден в Холандия, но има 3 мача за островната държава. ЦСКА ще има няколко национали и при младежите и юношите. В селекциите място ще намерят Валентин Антов (17 г.) и Ангел Лясков (19 г.), допълва изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички