ЦСКА с крехка преднина срещу Рига и без право на грешка


ЦСКА с крехка преднина срещу Рига и без право на грешка
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1262 0

Отборът на ЦСКА излиза днес в 19:30 часа на стадион “Сконто” в Рига в среща-реванш от първия предварителен кръг на Лига Европа. "Червените" постигнаха минимален успех с 1:0 в първия мач на свой терена, но преднината им е много крехка и ще търсят още попадения. 

Добрата новина в лагера на българския тим е, че Кирил Десподов е напълно възстановен от контузията, заради която не взе участие в първия мач. Треньорът Нестор Ел Маестро обаче не обяви дали нападателят ще попадне в стартовия състав. Ако това се случи, Десподов по всяка вероятност ще предизвика промяна в тактиката на Ел Маестро и може Десподов да е на върха на атаката. 

Наставникът на "червените" заяви, че очаква агресивна игра от страна на Рига, който още в първия мач показа, че никак не е за подценяване. Ако ЦСКА се класира за втория квалификационен кръг на Лига Европа, съперник на отбора ще бъде австрийският Адмира Вакер.

"Гарантирам, че отборът ще хвърли всички сили, за да преодолее този кръг. На хартия ЦСКА е фаворит, но доказахме, че можем да играем футбол, а и Световното първенство показа, че няма невъзможни неща. Играем срещу отбор с много високи цели и бюджет. Не искам да се сравняваме, но след показаното определено заслужавахме повече", добави треньорът на ФК Рига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички