ЦСКА работи по привличането на дуо български национали


ЦСКА работи по привличането на дуо български национали
Снимка: Иван Йочев

2596 0

ЦСКА не се е отказал от желанието си да привлече двама български национали. Става дума за свободния агент Георги Миланов и звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Според "Меридиан мач" клубът се опитва да изкуши звездите с тавана на заплатите при тях.

Според изданието Миланов и Неделев са имали първоначален срок до 10 август, за да дадат отговор дали ще облекат фланелката на ЦСКА. Той обаче ще бъде удължен до края на идната седмица, защото Миланов все още се надява си намери отбор в чужбина, а Неделев - в типичния си стил не може да се реши на трансфер. Той е ухажван през последните години и от Лудогорец, и от Левски, но предпочита да си играе в любимия Ботев (Пд).

Шефовете в ЦСКА обаче са твърдо решени да убедят Неделев да дойде на "Армията" и правят всичко възможно по сделката. Дори се говори, че в ЦСКА са готови да дадат на самия футболист процент от парите при евентуална следваща продажба, пише изданието.

Според слуховете, ако усилията на клуба се увенчаят с успех, ще се стигне до продажбата на крилото Едвин Джеси. Ганайският национал е един от най-конвертируемите футболисти в тима, а към него има интерес от страна на няколко отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички