ЦСКА продължава да гази наред - вкара 8 на София 2010


ЦСКА продължава да гази наред - вкара 8 на София 2010
Снимка: БГНЕС

1750 0

ЦСКА записа рекордна победа във "В" група. "Армейците" прегазиха с 8:0 ФК София 2010. Досега тимът на Христо Янев беше вкарвал най-много 7 попадения - срещу Чепинец.

По три гола днес вкараха Йордан Йорданов (23,32,44) и Костадин Хазуров (41, 67, 74), а по едно попадение добавиха Самир Аясс (8) и Иво Иванов (37).

Резултатът беше открит от Аясс в 8-ата минута. Той се възползва от центриране на Йордан Йорданов и от 7-8 метра опъна мрежата. В 23-ата минута Йордан Йорданов се разписа за 2:0 с глава, след центриране от корнер. В 32-ата минута Йорданов отново вкара след центриране от ъглов удар - 3:0 за ЦСКА.

В 37-ата минута Иво Иванов покачи на 4:0. Владислав Узунов излезе сам срещу вратаря и шутира, но стражът на гостите спаси. При добавката Иванов не остави шанс на Симеонов. В 41-ата минута Костадин Хазуров направи 5:0, а три минути по-късно Йорданов записа хеттрик, вкарвайки с удар по земя от дузпата.

В 67-ата минута Хазуров записа за втори път името си сред голмайсторите. Нападателят напредна през центъра и от 15-16 метра с лек удар прониза вратата на гостите.

Няколко минути по-късно Хазуров оформи своя хеттрик, след като отбеляза красив гол с плонж.

В 87-ата минута ФК София 2010 получи рядък шанс пред вратата на ЦСКА, но Даниел Илиев не се ориентира добре и пропиля шанса.

Така с голова разлика 32:0 и пълен актив от 21 точки „червените“ остават начело в Югозападната "В" група след 7 изиграни кръга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички