ЦСКА преговаря с треньорска сензация от съседна държава?

ЦСКА е много близо до намирането на нов треньор. Според "Меридиан Мач" неговото име е Чедомир Яневски. Това е човекът, които направи едно от чудесата в македонския футбол, класирайки Вардар (Скопие) в групите на Лига Европа, където обаче съседите завършиха последни в компанията на Зенит, Реал Сосиедад и Розенборг.

Хора, близки до Стойчо Стоилов, разкрили, че въпросният 56-годишен специалист е представляван от белгийски агент, което е логично с оглед на факта, че тои е играл за Брюж, Шарлероа и Локерен, а като треньор е работил в Брюж, Монс, Мускрон и Беверен.

ЦСКА се насочва към треньор от Португалия

Ръководството на ЦСКА се е насочило към иберийски треньор, след като преговорите с Владан Милоевич пропаднаха и той поднови договора си с Цървена...

Яневски ще пристигне в България в петък и ще седне на масата за заключителни преговори с шефовете на "червените". Ако всичко приключи както трябва, то ЦСКА ще си има нов треньор още тази седмица, пише изданието.

В момента Яневски е без отбор. За последно той води Вардар, но напусна след сериозните финансови проблеми, които завладяха македонския гранд от началото на 2018-а.

Етикети: |

Още по темата

Горещи оферти

Please select answer!