ЦСКА получи оферта за Кристиян Малинов


ЦСКА получи оферта за Кристиян Малинов
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2411 0

Стабилните изяви на вътрешния халф на ЦСКА Кристиян Малинов през този сезон са довели до оферта за правата му, съобщава "24 часа". Не се съобщава дали предложението е прието, или отхвърлено, но по всяка вероятност 23-годишният полузащитник ще остане на "Армията".

Малинов е сред футболистите, които бележат най-голямо развитие този сезон и се превърна в основен играч на тима. През миналия шампионат той не можа да се наложи, за което му попречи и контузия в ранен етап от първенството. Малинов записа само 17 мача и 943 минути в елита, както и 9 мача и 1 гол за дубъла във Втора лига.

През настоящия шампионат обаче халфът се ползва с много по-голямо доверие и е изиграл 18 шампионатни срещи (1473 минути), като вкара и първия си гол за "червените" - при 4:1 над Локо (Пд).

Малинов получи и няколко повиквателни от Петър Хубчев за националния отбор, като остана резерва в световните квалификации с Швеция, Холандия, Франция и Люксембург.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички