ЦСКА покани Парма и Киево за контрола


ЦСКА покани Парма и Киево за контрола

1110 0

Ръководството на ЦСКА преговаря с Парма и Киево за контрола на 6 септември, пише "Тема Спорт".

Както е известно, „армейците“ ще проведат специална програма по случай Деня на Съединението. Парма и Киево са двата от вариантите за съперник, като преговорите текат от близо седмица.

Разговори за приятелска среща на 6 септември е имало и с гръцкия вицешампион ПАОК. Утре или най-късно в четвъртък ще е ясно дали опцията на ЦСКА за мач с Парма или Киево ще сработи, или ще се отиде на друг по-периферен вариант.

По време на специалната програма на "Армията" ще бъдат представени най-големите таланти от школата и ще се провеждат различни игри с участието на играчи от първия отбор. Ще се събират и дарения от привържениците, които ще се насочват към издръжката на състава. На 6 септември се очаква да бъде официално отворен и сектор Г. Работата по легендарната трибуна върви в не лоши темпове, но е далеч от окончателен завършек.

ЦСКА има една сигурна контрола през септември по време на прекъсването за националните отбори. Тя ще е с македонския Хоризонт Турново, където играе под наем Григор Долапчиев. „Армейците“ имат покани и от няколко гръцки отбора.

Същевременно стана ясно, че ЦСКА ще има нов кондиционен треньор от зимата. На 90% е сигурно, че той ще бъде чужденец. Стойчо Младенов има два варианта за нов човек на тази позиция в щаба си. Преговори вече са водени. Червените ще тренират през есента без специалист по физическа подготовка, но от зимата със сигурност такъв ще бъде назначен. В момента ЦСКА провежда кондиционните си занимания по план, оставен от Роко Перота. Италианецът се раздели с „армейците“ месец преди началото на сезона, за да се присъедини към щаба на Ивайло Петев в кипърския АЕЛ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички