ЦСКА подновява тренировки без седмина и с конско


ЦСКА подновява тренировки без седмина и с конско
Снимка: БГНЕС

1625 0

ЦСКА подновява в ранния следобед днес тренировки. Отборът се събира на "Армията", след което ще пътува за Панчарево.

"Червените" в момента разпределят по равно заниманията си между Борисовата градина и базата край София. В рамките на 30-40 дни обаче ще се пренесат изцяло в Панчарево, пише "Тема Спорт".

Треньорът Стамен Белчев е подготвил критични бележки към отбора, въпреки успеха с 2:0 над Черно море. Наставникът е останал доста недоволен от представянето през първото полувреме, когато отборът изпитваше трудности в защита, а в предни позиции проведе само едно по-смислено нападение. През втората част обаче ситуацията се промени и ЦСКА заигра много силно, като направи впечатляващи атаки.

Колумбийският защитник Рафа Перес е единственият играч, който се е оплакал от болки след мача с Черно море (2:0). Днес той ще се готви на облекчен режим. На мястото на Перес срещу Берое сред титулярите ще се завърне Божидар Чорбаджийски.

Седем от играчите на Белчев са ангажирани в националните отбори при мъжете и младежите - Китанов, Чорбаджийски, Недялков, Никола Колев и Десподов са част от представителния тим, а Стойчо Атанасов и Александър Георгиев - от този до 21 г. Те ще се изправят едни срещу други в учебната игра между двете формации утре на стадион "Васил Левски" от 14:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички