ЦСКА още не е прескочил трапа, а феновете се цупят за глезотии


ЦСКА още не е прескочил трапа, а феновете се цупят за глезотии

1375 0

Хубаво е да си принципен, но понякога е добре и да си даваш сметка за заобикалящата реалност, макар че в Борисовата последното е доста относително понятие. Феновете на ЦСКА използваха мача с Марек за протест с мотива, че възстановяването на сектор "Г" върви с незадоволително темпо, а Александър Томов не изпълнява обещанията си. Чисто фактологически последното може би е факт. Впрочем изпълняването на обещания никога не е било силната страна на господин Томов. Бедата обаче е, че към днешна дата сектор "Г" е най-малкият проблем на ЦСКА.

Нека сумираме фактите. Според оптимистичната версия (тази на настоящето ръководство) към днешна дата клубът дължи 15 милиона лева. Генерален спонсор няма вече цяла календарна година, а трансферите са спрени до следващото лято включително. Тоест за 12 месеца напред в касата няма да влезе и стотинка от продадени футболисти, поне с легални сделки. Сашо Томов определено не е ангел, но когато миналата година ЦСКА се бе запътил към небитието, не забелязах да има навалица от кандидат-спасители.

И много моля, не се заблуждавайте, че клубът вече е прескочил трапа. Докато не се намери формула за стабилно и предвидимо финансиране, тази задача няма да бъде изпълнена. Затова хората, които наистина обичаме ЦСКА, а не кьорсофрите около него и платените екскурзии за запалянковци под наем, да се понапънем да помогнем, а не да се цупим за глезотии. Че последния път, когато се събраха някакви пари, се намериха има-няма 5700 истински "армейци". Доста постно за претенциите на господа организираните фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички