ЦСКА обеща добри новини, ще чисти имидж на пазара 2 години


ЦСКА обеща добри новини, ще чисти имидж на пазара 2 години

1254 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов коментира зимната селекция на клуба.

"Разбирам феновете, те са нетърпеливи, но искам да ги успокоя, че съвсем скоро ще има добри новини. Предпочитаме да говорим, когато имаме готови договори, подписани от новите играчи. Правим всичко възможно, за да може Стамен Белчев да има на разположение час по-скоро новите състезатели, за да поработи с тях и да могат да започнат участие в контролите", коментира Стоилов, цитиран от "Тема Спорт".

"За съжаление, България е все по-неприемлива дестинация за играчите с качества, които при представени еднакви условия от нас и друг отбор от Европа веднага поглеждат настрани. На ЦСКА ще му трябват поне още две години, за да промени натрупания негативен имидж в трансферните среди. Може би тогава ще започнем и по-лесно да привличаме качествени футболисти", посочи той.

Стоилов не пътува с отбора за Испания, за да движи селекцията в София. Той работи по привличането на играчи, заедно с Данаил Ганчев. Спешният приоритет е ангажирането на двама футболисти в атаката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички