ЦСКА може да се похвали с 12 национали


ЦСКА може да се похвали с 12 национали
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2165 0

Въпреки недотам убедителните си представяния, играчите на ЦСКА явно са впечатлили нужните хора, защото от "червения" клуб могат да се похвалят с цели 12 национали, които ще бранят честта на държавата си. Само един от тях е чуждестранен състезател - това е вратарят Витаутас Черниаускас.

Стражът ще бъде част от състава на Литва и ще има възможността да се изправи срещу Украйна и Португалия на Кристиано Роналдо. За представителния тим на България, пък, честта да играят ще имат Кристиян Малинов и Николай Бодуров, който, въпреки че е изваден от състава на ЦСКА и скоро не е записвал игрово време, бе повикан от Красимир Балъков.

Иван Турицов, Валентин Антов и Митко Митков ще бъдат на разположение на младежкия национален отбор за старта на квалификациите за Евро 2021 срещу Естония и Русия. В националния тим до 19 години попаднаха Християн Петров и Асен Дончев. Мартин Смоленски е част от България U17, а Росен Маринов, Георги Димитров и Кристиан Едуард са в отбора до 15 години, който ще бъде на лагер в Албена, а след това ще участва в приятелски турнир на УЕФА.

Междувременно, един от споменатите национали - Иван Турицов, смело заяви след вчерашния трилър между ЦСКА и Левски (2:2), че "червените", очевидно, са били по-добрият тим. Вижте повече - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички