ЦСКА може би е загубил Десподов до края на сезона


ЦСКА може би е загубил Десподов до края на сезона
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2408 0

Изключително лоша новина дойде от лагера на ЦСКА за привържениците. Контузията на една от звездите на отбора - Кирил Десподов, е по-тежка от очакваното и той може да пропусне всички мачове до края на сезона, пише "Меридиан мач". Вчера на крилото са му били направени допълнителни прегледи в "Пирогов" и снимка. Според последните медицински прогнози националът няма да може да тренира в следващите 3 седмици и след това ще се възстановява постепенно, което ще го зачеркне за всички ключови двубои за "червените". А и със сигурност ще го извади от форма.

Десподов вероятно ще е готов в началото на май, но все още не е ясно дали ще бъде част от състава за дербито с Лудогорец на "Българска армия" на 5 май, когато домакините се готвят да празнуват рождения ден на клуба.

Звездата получи контузия на глезена при гостуването на Лудогорец в Разград. Тогава в края на първото полувреме вкара изключителен гол от пряк свободен удар, но веднага след почивката се хвана за крака и поиска смяна. Травмата му дори не бе коментирана след мача, като се смяташе, че има леко навяхване и ще играе още в първия мач с Левски за Купата на България. Той обаче не само, че не успя да се възстанови за дербито със "сините", но ще изпусне и мача с тях за първенство, както и реванша.

Треньорът Стамен Белчев все пак даде надежда, че Десподов ще се върне преди края на сезона, след като обяви, че медицинският щаб прави всичко, за да го вдигне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички