ЦСКА командирова играчи в Литекс


ЦСКА командирова играчи в Литекс
Снимка: БГНЕС

2181 0

ЦСКА-София ще удари братско рамо на Литекс с няколко попълнения през зимата. Целта на „червените е ясна - отборът от Ловеч да завърши на първо място в Северозападната Трета лига и да спечели промоция за втория ешелон.

За да се случи това, от ЦСКА-София ще командироват в Литекс през пролетта някои от най-добрите си млади футболисти, които в момента играят за дублиращия отбор във Втора лига. За тях това няма е новост, тъй като повечето и без това ритаха в Ловеч до преди няколко месеца. Сред тях могат да попаднат юношеските национали, като Тонислав Йорданов и Ангел Лясков, но е възможно в групата да се включи Павел Головодов, който доскоро бе в немилост на „Армията", пише "Меридиан мач".

В Ловеч имат основания да се сърдят на Гриша Ганчев, който сам вкара градския отбор в Топ 3 на България в последните 18 години, но и сам го затри и го прати да играе в аматьорския футбол. Ганчев все пак не е изоставил Литекс, като негови доверени хора управляват в Ловеч, а и той купи лиценза на Ботев (Луковит), за да стартират „оранжевите" директно от Трета лига, а не от областните групи.

Литекс допусна две-три засечки през сезона и в момента е втори в класирането зад Кариана (Ерден) и с равен брой точки с Левски 2007 от гара Левски. Задачата пред отбора през пролетта е да убие конкуренцията и да намери място сред професионалистите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички