ЦСКА иска да си върне румънски нападател


ЦСКА иска да си върне румънски нападател

2861 0

ЦСКА може да направи опит да си върне бивш нападател, в полезрението на червените е попаднал Серджиу Буш.

В клуба умуват дали да не отправят предложе­ние до Шефилд Уензди за не­говите права. Той е в транс­ферната листа на английс­кия клуб и опция пред армей­ците е да го откупят за скромна сума или да го взе­мат под наем, за да не предп­риемат голям риск, пише "Тема спорт".

В момента Буш изобщо не припарва до представителния отбор на Шефилд Уензди, който играе във втория ешелон, а е изпо­лзван от формациите до 21 и 23 г. Румънецът желае час по-скоро да се върне към състезателно ниво и би приел завръщане в ЦСКА. Пред свои близки той е заявил, че е го­тов отново да заиграе на "Армията".

От продажбата си в Анг­лия насам той е записал само 10 мача и 1 гол за представи­телния тим на Шефилд Уензди, ка­то всичките са през пролет­та на 2015 г. През миналия се­зон бе под наем в италианс­кия Салернитана (Серия Б), но и там не се наложи след 9 участия и 1 гол.

ЦСКА също така следи ситуацията и около нападате­ля на Порто Гонсало Пасиенсия (22 г.), който бе опция и през лятото. В момента той е под наем в Олимпиакос, но гърците не го използ­ват и по всяка вероятност ще го върнат на Порто в па­узата. Армейците може да опитат да го вземат като преотстъпен.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички