ЦСКА и Берое ще мият срама след пораженията за Купата


ЦСКА и Берое ще мият срама след пораженията за Купата
Снимка: БГНЕС

1114 0

Отборът на ЦСКА-София приема Берое в мач от 8-ия кръг на Първа професионална лига. Двата отбора ще се опитат да преглътнат разочарованието след отпадането от турнира за Купата на България.  ЦСКА-София загуби от Локомотив (София), а Берое – от Септември (София).

Новият наставник на "червените" все още не може да впечатли феновете на тима като единственото, което им дава до този момент са обещания. Междувременно капитанът на отбора Борис Галчев все още е извън групата и не е ясно кога отново ще се завърне сред играещите.

В състава на Берое няма наказани или контузени играчи, така Александър Димитров ще може да разчита на най-доброто, което има.

Лека закачка между двата тима имаше още седмица преди двубоя. От Берое оповестиха, че се изправят срещу ЦСКА - София, който всъщност е доскорошният гранд у нас Литекс, но с ново седалище и име.

"Червените" не приеха това радушно и последва съобщение от страна на армейците - ако не бъде премахнат този абзац, то в неделя на светлиното табло на "Българска армия" вместо Берое, ще пише Олимпик (Галата). В крайна сметка Берое премахна въпросната част от публикацията.

ЦСКА-София и Берое заемат съответно четвърто и пето място в класирането с по 13 точки, но старозагорци са с мач по-малко. Двубоят на стадион „Българска армия“ започва от 19:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички