ЦСКА готви грандиозно празненство за 70-годишнината на клуба


ЦСКА готви грандиозно празненство за 70-годишнината на клуба
Снимка: Официален сайт на ЦСКА - http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65

700 0

Трескава подготовка за 70-годишнината на ЦСКА ки­пи още отсега на "Армията". Организирането на събитието, което ще се проведе на 5 май 2018 г., вече е в ход и в някои аспекти е напреднало значително. Според "Тема Спорт", част от грандиозния празник, който стяга клубът, ще се проведе в зала 1 на НДК.

„Армейците” ще поканят президента ген. Румен Радев за патрон на тържеството, отново по подобие на предишния юбилей, който се проведе под егидата на Георги Първанов. И двамата президенти са признавали публично, че са привърженици на най-титулувания клуб у нас.

Освен това ЦСКА организира и специален комитет за тържеството, съставен от емблематични фигури, свързани с клуба. В него ще влязат част от легендарните футбо­листи, носили червения екип. Също така ще има и популярни личности от светския жи­вот - писатели, политици, актьори, музиканти... Съсло­вието ще е доста пъстро. Ще влязат и известни фенове и журналисти, посветили дейно­стта си на армейците. Броят на хората в комитета ще бъ­де 70.

От клуба подготвят и спе­циални класации по повод го­дишнината. Те ще включват най-добрите 70 футболисти, както и по 7 най-изявени игра­чи на всеки пост.

С това няма да се изчерпят всички инициативи на ръково­дството. Идеята е да се орга­низира приятелски шоу-мач, който да е гвоздеят на прог­рамата. Подготвя се покана към велик клуб, който е играл срещу ЦСКА в евротурнирите. Намерението е срещата да се проведе на националния стадион "Васил Левски". Въз­можно е да има и концерт, но за организацията на тези ини­циативи все още е рано да се говори с голяма конкретика.

Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев обяви в своето интервю за книгата: "Това е ЦСКА": "Ще се постара­ем тази годишнина да бъде за­помнящо се събитие".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички